Lapinleuku 230

Valmistaja: Marttiini | Rovaniemi

56.90 €

LAPINLEUKU 230
Kokonsa ja muotoilunsa ansiosta tämä lapinleuku on erinomainen yleispuukko, joka sopii niin erämiehille kuin metsästäjillekin.
Tämä leuku on ollut vuosikymmeniä Marttiinin suosituimpia puukkomalleja ja on yhä edelleen myyntitilastojen kärkipäässä. Leuku sopii erinomaisesti niin aktiivisesti puukkoa käyttäville erästelijöille ja metsästäjille kuin lahjapuukoksi ja matkamuistoksi. Ruostumattomassa kromiterästerässä on kaunis Lappi-aiheinen etsaus, samaten tupen kuvioinnissa henkii lappilainen eksotiikka.

LAPP KNIFE 230
Due to its size and desing this Lapp knife is an excellent general purpose knife, suitable for both trappers and hunters.
The Lapp knife 230 is one of Marttiini’s most popular knives and continues to maintain its place at the top of the sales ratings after many years of continuous production. The knife is excellent for hikers and hunters who are active knife users, and it also makes an ideal present or souvenir from a trip to Finland. The stainless chrome steel blade features a beautiful etched engraving depicting a Lappish theme, whilst the pattern on the sheath also reflects a strong Lappish heritage.

Oletko kiinnostunut isommasta erästä? Ole hyvä ja ota yhteyttä tästä.

Lapinleuku 230